>

Halaman

Jumaat, 23 November 2012

Home » Bloggership Giveaway by Fatini irdina

Bloggership Giveaway by Fatini irdina

ASSALAMUALAIKUM

#maaf penggunaan aku#

Alahai hidup sebagai seorang blogger ni kadang-kadang memenatkan tahu? . Penat ? ohyeah penat nk menaip pasal BLOGGERSHIP GIVEAWAY BY FATINI IRDINA hehe :) Aq menjoinkan diri dngan GA ni sebab aq boring jugak tak buat apa-2 kt blog asyik menghadap blog jer kan bagai patung tak bernyawa lah pulok  -,- . So, kepada mereka yg boringnya tahap dewa aq mengesyorkan korang join sekali GA ni sebab hadiahnya lumayan tahu ? Daripada korang tak buat apa-2 adalah lebih baik korang ikut aq join GA ni. Mana tahu korang ada rezeki untuk menang bak kata pujangga TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI, TUAH MANUSIA SIAPALAH YANG TAHU.
Tapi sebelum nk menulis entry pasal GA ni , korang kena like or folllow blog sponsor-sponsor terlebih dahulu . Ramai jugaklah sponsor untuk GA tuh . So conclusionnya , semakin ramai sponsor semakin banyaklah hadiahnya untuk dimenangi. >< . Hadiahnya serius lumayan .
Tarikh luput  untuk join GA ni masih lambat lagi seperti yg tertera kt banner di atas tuh iaitu 20 December 2012.
If nk join GA ni , korang klik banner tuh dan baca syarat-syarat yg telah dikemukakan oleh Fatini Irdina . Syarat itu penting tahu?
Ok that's all for now.Bye..

Sudah baca??sila like or komen:)

1 ulasan:

  1. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    BalasPadam

SALAM:)
1)tinggalkan komen
2)follow
3)like sekali:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@HAK MILIK UDIN ANUAR